moasandberg

Sommarförhoppningar

Okej, bara för att lite regn faller ner från himlen tänker jag inte låta alla sommarkänslor som bubblat i venerna dö ut. Därför tänker jag dela med mig av sex saker jag ser fram emot i sommar. Läs och dröm er bort tillsammans med mina förhoppningar och planer...

- Resa. Flyget bär den här gången mot Rhodos, men det är sällskapet som står i fokus. En tjejresa - äntligen! Vår förra på Mallorca pratar vi fortfarande om febrilt på tjejkvällarna. Att få göra något liknande igen kan bara bli bra. 

- Dagsutflykter. Väldigt underskattat. En dagstur till smultronstället i Söderköping, och en heldag på Liseberg är två ting jag hoppas få komma iväg på innan hösten. 

- Frukost i solen på verandan. Jag är en livsnjutare, och när jag väl får njuta - då njuter jag så det pirrar i hela kroppen. Frukost i solen är ett sådant tillfälle, speciellt om jag får toppa frukostskålen med färska jordgubbar.

- Uteserveringar. Soliga kvällar tillsammans med gott sällskap är verkligen bland det bästa jag vet. Jag kan inte föreställa mig något mer behagligt. Önskar få timea in sol och sällskap ett flertal kvällar innan sommaren är slut. 

- Klä mig i pastelle. Min sommargarderob brukar vara gles, men i år har butikstrenderna verkligen fallit mig i smaken. Rosa, himmelsblå och vitt är favoriterna. Alla svarta plagg är undanstoppade, jag vill matcha med ett glas rosévin...

- Sola. Det är avkoppling för mig. Och framför allt är det sommar. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas