moasandberg

Min tisdagskväll

Min view just nu ser ni på bilden. Jag är jätte trött, till och med att sitta nerbäddad framför en film känns utmattande. Lägga mig tidigt ikväll, ny dag imorgon :)

Moa, du ska till Magaluf med dina allra bästa vänner

Idag skulle det hända grejer enligt gårdagens Moa, och visst hade jag rätt! Drömresan tillsammans med mitt dreamteam är bokad och äntligen kan man komma ner på jorden efter att ha svävat på moln sedan sjunde klass med drömarna om en utlandsresa tillsammans. Vår första resa går till Mallorca i början av augusti. Jag är lyckligare än någonsin! Varje dag jag har en dålig dag, nämn bara: Moa, du ska till Magaluf med dina allra bästa vänner i sommar, så kommer jag genast skina upp som en sol. En bokning var precis vad jag behövde för att orka med skolan ett halvår till. Jag ska sträva efter min belöning, mitt gamla luftslott, och hoppas att tiden går fort tills dess. 

Efter bokningen lunchade hela gänget tillsammans på Jensens. Vi har aldrig vart på så gott humör. Idag kom vi ett snäpp närmare målet, och det kändes för jääävla gött!

 

Ordinariepris på rean

Garys i Tranås hade 50% rea idag så jag åkte dit. Kom dit fem över öppningstiden och affären var redan då kaos och proppfull... Väl framträngd till det lilla, lilla reabordet i mitten av damavdelningen ser jag inte alls vad jag förväntat mig. Där låg inte ett enda fynd, endast jeans och Gant koftan jag fick i julklapp. Det var två små ställningar till med rea-plagg, men verkligen inget av intresse. Tycker det är lite fel av affären att annonsera "50% REA PÅ MÄRKESKLÄDER PÅ GARYS" när de bara rear ut typ sju plagg och låter de resterande plaggen stå för odinariepris. Man blir liksom lite lurad. På herravdelningen var det dock lite mer rea!

Följde med hem till Anton istället. Efter kaffe och bulle hade besvikelsen lagt sig lite. Imorgon hoppas jag dock INTE att besvikelsen besöker mig. Imorgon kära läsare, imorgon händer det grejer......

 

Nyårsafton 14-15

Mitt nyår började i onsdagskväll  tillsammans med vännerna på Aqua där vi hade bokat bord. Vi välkomnades med drinkar och mingel innan vi fick beställa från nyårssupé menyn. Jag beställde skagentoast till förrätt, oxfilé med potatiskaka och kantarellsås till huvudrätt och valde att avsluta måltiden med en underbar chokladmousse till desert. Inte nog med att maten var den godaste jag ätit på länge, så var det ändå sällskapet som till slut gjorde kvällen, såklart! Mätta och glada fortsatte vi kvällen i en lägenhet i Ekhagen där vi hade "the time of our lives" och avslutade 2014 och startade 2015 på bästa tänkbara sätt. Bilderna här ovanför är från supén, bilderna nedanför är lite plock från resterande kvällen!

 

Upp